Lomtalanítás a városban

Értesítjük Komárom Város Tisztelt Lakosságát, hogy a
Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.
2015. szeptember 28. - október 02. között
LOMTALANÍTÁST
végez KOMÁROM VÁROS egész területén.

Lomtalanításba tartozó anyagok: az ingatlanoknál keletkező hulladék, lom (nagyobb berendezési tárgy)

NEM tartozik a lomtalanítás anyagai közé: veszélyes hulladék, elektronikai hulladék, építési törmelék, szénpor, falevél, gally, állati tetem, trágya, gumiabroncs, valamint az olyan méretű, súlyú tárgy, amelyhez darus gépkocsi igénybevétele szükséges (pl.: gépkocsi karosszéria, kazán, stb.)
A lomtalanítás anyagai közé nem tartozókat külön megrendelés alapján, térítés ellenében szállítják el.

Érdeklődni:        34/ 600-700 telefonszámon lehet.

A LOMTALANÍTÁS A LAKOSSÁG RÉSZÉRE TÉRÍTÉSMENTES!

Lomtalanítás ütemterve:

2015. Szeptember 28. – HÉTFŐ – Nyugat- Komárom (Igmándi úttól nyugatra eső városrész)
Városmajor u.; Kulcsár u.; Barcza u.; Marek J. u.; Sörös Pongrác u.
Báthory I. u.; Laktanya köz; Temető u.; Csokonai u.; Zrínyi u.; Guyon R. u.; Ács u. . Győri utca,  Hét vezér utca, Honfoglalás utca, Lengyár telep, Lovarda tér, Radeczky - huszárok útja, Színház köz, Gesztenye fasor, Őrség utca,
Árpád vezér u.; Bocskai u.; Mátyás király u.; Hunyadi J. u.; Frigyes laktanya
Klapka Gy. u. az Igmándi úti körforgalomig; Gyár u; Máv lakótelep, Péczeli u.; Eszperantó u.;
Juhász Gy. u.; Tompa M. u.; Bajcsy-Zsilinszky u.; Szent László u.; Korona u.;
Kállay T. u.; Kelemen L. u.; József A. u.; Barátság ltp.; Rákóczi Ferenc rakpart

2015. Szeptember 29. – KEDD – Észak- Kelet Komárom (Igmándi úttól keletre, Mártírok úttól északra eső városrész):
Sport u.; Liszt F. u.; Táncsics M. u.; Igmándi u.; Kalmár köz; Asztalos B. u.; Tóth Lőrinc u.; Jókai tér; Beöthy Zs. u.; Liget köz; Munkás köz; Czuczor G. u.
Felvidéki u. Ghyczy K. u.; Jedlik Ányos u.; Damjanich J. u.; Lajta u.; Bem J. u.; Erdélyi u.; Csillag lakótelep; Új Csillag lakótelep; Mártírok útja, Szélső utca,

2015. Szeptember 30. – SZERDA - Koppánymonostor:
Dankó P. u.; Szinnyei J. u.; Déryné u.; Batsányi J. u.; Takáts S. u; Pálffy M. u.
Jászai M. u.; Kölcsey F. u.; Herman O. u.; Ezerjó u. ; Rizling u.;
Hold u.; Pipacs u.; Kodály u.; Krivácsy u.; Bartók B. u.; Munkácsy u.; Székely B. u.; Basadomb u.; Fürdő u.; Ciklámen u.; Viola köz; Tamási Á. u.; Margaréta utca,
Móra F. u.; Gólya köz; Áprily L. u.; Aranyember u.; Horgász köz; Szőlő sor;
Csendes u.; Viza u.; Vízimolnár u.; Téltemető u.;
Esze T. u.; Károlyi M. u.; Radnóti M. u.; Kiserdő u.; Újszállási u.; Újszálláspuszta, Vasvári P. u.; Hiszek N. u.;
Kacsóh P. u.; Váci M. u.; Mikszáth K. u.; Vendéglő u; Csónak köz; Homok u.;
Fenyves u. Koppány vezér u.; Tulipán u.; Rezeda u.; Mandula u.; Határ u.;
Balassi u.; Szúnyog vár u.; Erdő u.; Gyanta u.; Toboz u.; Tábor u.; Levél u., Zsák utca, Katapán utca, Rövid utca, Páva köz, Duna sor, Blaha L.. u., Hajóvontató part, Erdész u., Nagyherkálypuszta,

2015. Október 1. – CSÜTÖRTÖK Dél-Kelet Komárom (Igmándi úttól keletre, Mártírok úttól délre eső városrész) és Öreghegy, Túróhegy:
Török I. u.; Térffy Gy. u.; Döme K. u.; Deák F. u., Feszty Á. u.;Tó u., Madách I. u.; Arany J. u.; Vág u.; Babits M. u.; Poprád u.; Szamos u.; Maros u.; Olt u.; Száva u.; Lehár F.; Tópart lakótelep, Gábor Á. u.; Eötvös L. u., Szabó L. u.; Fáy A. u.; Szabadság tér, Dobó utca, Domb utca, Fűzfa utca, Kispatak utca, Zengő utca,
Öreghegy, Túróhegy, Bélapuszta, Csémpuszta, Somos utca,

2015. Október 2. – PÉNTEK – Szőny – Molaj lakótelep:
- Szőnyi u.; Galagonya u.; Budai N.A. u.; Ady E. u.; Vasút u.; Fok u.; Vörösmarty u.; Nádor u.; Egressy B.u.; Gróf Zichy utca, Mocsai út; Vásártér; Bercsényi M. u.; Halastó u.; Vasútállomás; Széchenyi I. u.; Virág u.; Kis u.; Boros M.u.; Mező sor; Béke sor;
- Ifjúság u.; Tavasz u.; Nyár u.; Ősz u.; Tél u.; Hársfa u.; Serfőző köz; Kossuth L.
- Petőfi S. u.; Iskola u.; Dózsa Gy. u.; Magtár u.; Bokréta u.; Köztársaság u.; Balaton u.; Gyöngyvirág u.; Mátra u.; Lombos u.; Mikes K. u.; Nefelejcs u.; Erkel F. u.; Móricz Zs. u.; Szegfű u.; Kosztolányi D. u.; Orgona u.; Akácfa u.; Toldi M. u.; Berzsenyi D. u.; Diófa u.; Réti sor; Szabadság u.; Hóvirág u.; Hősök tere;
-  MOL lakótelep (Gesztenye u.; Varga J. u.; Gáz u.; Olajmunkás u.; Vegyész u.; Műszerész u.; Laboráns u.; Hága L.u.; Mátrai Gy. u.), Stadion utca, Tatai utca,

Kérjük, hogy a lomtalanítási hulladékokat a lomtalanítást megelőző napon, illetve a lomtalanítás napján reggel 6 óráig rakják ki!
Kérjük, hogy utólag ne tegyenek ki lomot!

FELHÍVJUK A LAKOSSÁG SZÍVES FIGYELMÉT ARRA, HOGY A LOMTALANTÁS KERETÉBEN INGATLANONKÉNT MAXIMUM 3 M3 LOM HELYEZHETŐ KI.

Segítő közreműködésüket kérjük és előre is köszönjük!

Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Komáromi Polgármesteri Hivatal

CsatolmányMéret